Split Osnovne informacije
 

Split je ne samo glavno urbano, kulturno i prometno srediste Dalmacije iz kojega vode putovi kopnom i morem u brojna ljetovalista Dalmacije nego je i sam česti cilj turista i izletnika. Grad s 1700 godina postojanja uz mnostvo arheoloskih, povijesnih i kulturnih spomenika, među kojima posebno mjesto svakako zauzima čuvena Dioklecijanova palača, dio svjetske bastine UNESCO-a, posjeduje atraktivnosti, toplinu bogatstva suvremenoga mediteranskoga grada. O dugoj turističkoj tradiciji Splita govori 1894. objavljen prvi iscrpni vodič grada i njegove okolice.

NASI UREDI :

Glavni ured Split,           
Osjecka 11   tel/fax 385 21 541 000 Split E-mail
Otok Hvar,        grad Hvar, Dolac bb   tel/fax 385 21 718 611 Hvar E-mail
Otok Brac,     
grad Supetar, Porat 24  tel/fax 385 21 539 807 Brac E-mail


Agencija BROKER;

je mlada agencija za promet nekretnina, djelujemo jedanaest godina, te smo postali vodeca agencija , cak bi se usudili reci na podrucju cijele Hrvatske. Imamo trenutno 18 uposlenih mladih ljudi ( od 20 do max 40 godina). Obradujemo sve segmente nekretnina: kuce , zemljista , stanove , poslovne prostore ; kupnja , prodaja i zakup . Djelujemo na podrucju cijele Hrvatske i nas posao obavljamo maksimalno profesionalno

USLUGE PRI KUPNJI NEKRETNINE

Kada kupujete nekretninu u Hrvatskoj, najvaznije je znati gdje poceti.
Agencija za nekretnine ''Broker co'' je u posljednjem desetljecu postala jedna od najvecih i najpoznatijih agencija u Hrvatskoj, s velikim iskustvom u prodaji nekrtenina stranim drzavljanima. Djelujemo na podrucju cijele Dalmacije, te kopnenom dijelu od Rijeke do Dubrovnika, ukljucujuci i otoke, a suradujemo i sa drugim agencijama, tako da cete, u slucaju da mi nemamo ono sto Vi trazite, biti povezani sa agentima na trazenom podrucju.
Nakon pocetnog e-mail kontakta, preporucamo posjetiti Hrvatsku, tijekom cega ce Vam biti pokazane nekretnine koje odgovaraju Vasim zahtjevima, a usluge koje pruzamo ukljucuju:
•  prijevoz od aerodroma
•  smjestaj
•  rent-a-car
•  vise od 2000 nekretnina u ponudi
•  pravni savjeti i usluge dvaju pravnika koji rade unutar agencije, a koji su zaduzeni za cjelokupni kupo-prodajni proces
•  pomoc pri pregovaranju
• daljnja pomoc po zavrsetku kupo-prodajnog procesa, koja ukljucuje renoviranje, namjestanje, upravljanje nekretninom

RENOVIRANJE I NAMJESTANJE

Iako ste mislili da Vam se kupnjom rusevne kucice negdje na dalmatinskom otoku ostvario san, proces renoviranja ce Vas vratiti u stvarnost. Cak i one kuce koju su zavrsene mogu zatrebati nekakav dodatni rad, ili Vam je jednostavno potrebno nabaviti namjestaj. Kada ste od kuce svojih snova udaljeni stotinama kilometara, komunikacija sa gradevinarima i arhitektima Vam moze izazvati glavobolju.

Mi vam mozemo pomoci i pri pronalazenju izvrsitelja radova, iako cete se susresti sa problemima kao sto su prevelika zaposlenost gradevinski firmi, pogotovo u posljednje vrijeme.

UPRAVLJANJE NEKRETNINOM

Uvijek je lijepo imati nekoga tko ce se brinuti za Vasu kucu kada niste tu, bilo da je koristite kao vikendicu, ili se bavite iznajmljivanjem turistima.

Nasa agencija vam nudi:
•  odrzavanje nekretnine
•  sluzba ciscenja
•  odrzavanje vrta
•  iznajmljivanje kuce turistima


Croatia-Info: property for sale in Croatia, real estate agency in Dalmatia

HOME - KUCE - STANOVI - ZEMLJIŠTA - HOTELI - CHARTER BRODOVA
APARTMAN - RENT A CAR - AVIO CHARTER - INVESTICIJE
GDJE SMO - OTOCI NA PRODAJU - VAŠA PONUDA - VAŠ ZAHTJEV
KLIJENTI - O NAMA - FAQ - KONTAKT